Menu Sluiten

Bedrijfszekere Verwarming

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Zware Gewichten Verplaatsen – Zware Gewichten Tillen – Heffen – Hijsen – Takel – 

Wenst u meer info over bedrijfszekere verwarming kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | verwarming die bedrijfszeker is

Bouw | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijfszekere verwarming

verwarming wij kunnen u een oplossing aanbieden voor volledige installaties in nieuwbouw en bestaande gebouwen vervanging van uw oude stookketel omschakeling van stookolie naar gas zwembadverwarming zonneboilers en dit met viessmann verwarmingstechniek stookolie gas condensatietechniek op olie of gas warmtepompen radson radiatoren plaatstalen radiatoren gaande van de klassieke compact tot diverse sierradiatoren. Ook jaga vasco thermic en hudevad behoren tot de mogelijkheden. Uponor vloerverwarming natte of halfdroge vloerverwarming met de lagen buis van uponor elk project wordt volledig op maat berekend op uw wensen. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal kunnen wij u een veilige en bedrijfszekere installatie aanbieden. Prijsaanvraag voor verwarming of sanitair. Indien u beschikt over plannen in pdf of dwg formaat kan u die samen met lastenboek en isolatiewaarden hier mailen. blindeman gebroeders bvba baardegemdorp baardegem aalst tel .. Fax .. Blindeman.gebroederstelenet.be .

gratis test dagen toggle navigation hoe het werkt over ons cloud apps home view video clips kiosks voor service verkoop informatie en administratie bank hotel luchthaven overheid receptie onthaal recrutering retail toerisme zorg download leaflet u bespaart geld en tijd doordat n agent vele klanten op verschillende plaatsen bedient bedrijfszekere verwarming kostenraming Gemakkelijk te implementeren en uw klanten vinden het fantastisch. De resultaten op gebied van betere dienstverlening n besparingen zijn gegarandeerd. Ontdek deze nieuwe bewezen oplossing nu live business receptionist service de nextgen kiosks zijn niet vergelijkbaar met kiosks zoals we die kennen de veelzijdigheid en de intelligente interactiviteit dragen bij tot de perfecte klantenervaring. Het is de nooiteerder geziene combinatie van cht persoonlijk menselijk contact met een aantal spitstechnologien die voor een ongevenaard resultaat zorgen zowel op gebied van dienstverlening als van kostenreductie. Dankzij de gepatenteerde holograph.

Het laatste nieuws over Bedrijfszekere verwarming

toggle navigation asaniverko home over team services portfolio belangrijk contact login welkom bij asaniverko wij staan klaar voor uw verwarmingsinstallatie met jaren ervaring en enthousiaste medewerkers asaniverko bv een woordje over ons service is ons motto onze techniekers volgen regelmatig een vervolmakingscursus bij verschillende fabrikanten zodat zij in staat zijn zich de grote diversiteit aan merken eigen te maken. Samen met een goede ondersteuning van uit het hoofdbureau gaan ze op pad met de juiste onderdelen en kennis om uw verwarmingsketel te herstellen onderhouden en dit volgens de geldende wetgeving en volgens de voorschriften van de fabrikant bekijk ons aanbod van bedrijfszekere verwarming Indien u het onderhoud van uw cvinstallatie aan ons wenst toe te vertrouwen volstaat het om ons te contacteren en ons de gegevens van uw toestel mede te delen zo kunnen we de juiste prijs en datum afspreken voor het onderhoud. U kan hierna verder kennis .