Menu Sluiten

Bedrijfszekere Verwarming

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Zware Gewichten Verplaatsen – Zware Gewichten Tillen – Heffen – Hijsen – Takel – 

Wenst u meer info over bedrijfszekere verwarming kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | verwarming die bedrijfszeker is

Bouw | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijfszekere verwarming

toggle navigation asaniverko home over team services portfolio belangrijk contact login welkom bij asaniverko wij staan klaar voor uw verwarmingsinstallatie met jaren ervaring en enthousiaste medewerkers asaniverko bv een woordje over ons service is ons motto onze techniekers volgen regelmatig een vervolmakingscursus bij verschillende fabrikanten zodat zij in staat zijn zich de grote diversiteit aan merken eigen te maken. Samen met een goede ondersteuning van uit het hoofdbureau gaan ze op pad met de juiste onderdelen en kennis om uw verwarmingsketel te herstellen onderhouden en dit volgens de geldende wetgeving en volgens de voorschriften van de fabrikant. Indien u het onderhoud van uw cvinstallatie aan ons wenst toe te vertrouwen volstaat het om ons te contacteren en ons de gegevens van uw toestel mede te delen zo kunnen we de juiste prijs en datum afspreken voor het onderhoud bedrijfszekere verwarming lijst U kan hierna verder kenn.

tel. fax infoasico.be home wie zijn we onze service diensten sanitair nieuwbouw renovatie herstellingen verwarming nieuwbouw vernieuwing reiniging amp onderhoud herstellingen rioleringswerken camera inspecties diamantboringen omkastingen aardgasinstallaties dakwerken nieuws realisaties contact wat u van onze service mag verwachten waarom asico kiezen bent u op zoek naar een vakman om uw sanitaire installaties te plaatsen of te onderhouden dan zit u goed bij asico. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we namelijk betrouwbare en bedrijfszekere sanitaire installaties garanderen die jaren meegaan. Wij verkiezen totaaloplossingen u hoeft ook niet verschillende vakmannen te contacteren en te puzzelen met planningen en agendarsquos want onze service reikt veel verder dan enkel de sanitaire installaties Extra uitleg over bedrijfszekere verwarming Laat u bijvoorbeeld uw badkamer renoveren dan voorzien wij niet alleen .

Het terrein van Bedrijfszekere verwarming

moerman torre technieken b.v. Volpenswege sleidinge .. . Infotorremoerman.be home bedrijf nieuws diensten verwarming en warm water installatie zonnepanelen elektriciteit en domotica sanitaire installaties zwembadverwarming en spa s contact diensten en producten overzicht verwarming en warm water installatie zonnepanelen elektriciteit en domotica sanitaire installaties zwembadverwarming en spa s omdat we een klein bedrijf zijn hebben we weinig extra kosten waardoor we onze prijzen kunnen drukken. Paterno pelletkachels de pelletkachel is een fantastische uitvinding maar er kan ook wel eens iets mis gaan en dan wil u niet letterlijk in de kou gezet worden. Bij vele merken pelletkachels worden nagenoeg alle onderdelen uitgesloten van de wettelijke garantie omdat ze te sterk onderhevig zijn aa.