Menu Sluiten

Kettingsprongen

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Zware Gewichten Verplaatsen – Zware Gewichten Tillen – Heffen – Hijsen – Takel – 

Wenst u meer info over kettingsprongen kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | een kettingsprong is een samenstel van een aantal kettinglengen die aan een schalm zijn bevestigd

Heffen En Hijsen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kettingsprongen

rolbruggen hijsmaterialen hijsjukken contact formulier medewerkers wegbeschrijving nl fr en home raquo hijsmaterialen raquo hijskettingen en haken hijskettingen en haken het uitgebreide aanbod hijskettingen en haken van hoisting maakt het u mogelijk om elke opdracht veilig en nauwkeurig af te werken. Indien u in het standaard aanbod harpsluitingen oogbouten en kettingsprongen specialisatie moeren kruiwagenkettingen kettingen en haken uw ding niet vindt dan kan u nog altijd kiezen voor het maatwerk van hoistg informatie over kettingsprongen Maatwerk mogelijk stevig en kwalitatief gebouwd extra beveiligd om ongelukken te vermijden uitgebreid aanbod voor elke uitdaging een oplossing kettingen grade belastingstabel grade topschalm part topschalm part koppelschalm. lastketting lasthaak klep veiligheidshaak inkorthaak gieterijhaak lasthaak klep gaffel veiligheidshaak gaffel inkorthaak gaffel gieterijhaak gaffel enkelvoudige kettingsamenstelling kettingsprongen kettingsprongen vxkw topschalmsamenstel met inkortklau.

.

Gegevens over Kettingsprongen

.