Menu Sluiten

Technische Groothandel

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Zware Gewichten Verplaatsen – Zware Gewichten Tillen – Heffen – Hijsen – Takel – 

Wenst u meer info over technische groothandel kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | groothandel technisch

Bouw | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Technische groothandel

uw gegevens konden niet gevonden worden of uw account is niet actief. Paswoord vergeten nog geen paswoord log hier in op de klantenzone paswoord onthouden nog geen paswoord paswoord vergeten virtual webshop menu home over aleco gamma projecten vacatures schneider nieuws contact vacatures deze groep mist nog een paar handen technische groothandel lijst Kom jij ons versterken your browser does not support html video. Technische inside sales zedelgem m v aleco is een toonaangevende elektro groothandel. We zijn volop aan het groeien en zoeken een technisch inside sales voor onze vestiging zedelgem. Ben jij die gedreven persoon die gebeten is door elektrotechnisch materiaal voor de vakman functieomschrijving met je technische opleiding en ervaring sta je de klant vlot te wo.

professionals parts banden toggle navigation onderdelen gereedschap contact we bieden ondersteuning in diverse garageformules quality garage lkq zoekt met qualitygarage een echt partnership op met het garagebedrijf samen beter doen is de boodschap. Ook in de verdere uitbouw en sturing van qualitygarage speelt dit partnership een belangrijke rol grossier en garage staan als gelijke in het geheel en gaan samen op zoek naar betere business. Qualitygarages kunnen d.m.v. Een stuurgroep actief mee bepalen wat er ontwikkeld wordt en in welke richting het concept gestuurd wordt.https qualitygarage.be bosch car service met meer dan bedrijven isbosch car servicehet grootste merkonafhankelijke garagenetwerk in belgi. .

Kennisbank over Technische groothandel

aclisol meerhout zonnepanelen warmtepomp sanitair ventilatie home totaalservice doehetzelf realisaties over ons nieuws contact sanitair home sanitair reken op aclisol voor alle sanitaire werken in je nieuwbouw. Wij installeren alle leidingen aansluitingen en afvoerbuizen. Daarnaast plaatsen we ndash indien gewenst ndash ook de sanitaire toestellen. Sanitair leidingwerk in de fase van de ruwbouw voorzien wij vakkundig alle nodige sanitaire leidingen aansluitingen en afvoerbuizen. Vertrouw je ons ook de plaatsing van je ventilatiesysteem en verwarmingssysteem toe dan ben je helemaal vrij van zorgen en cooumlrdinatie. Wij zorgen dat alle leidingen en kanalen correct worden geplaatst zonder conflicten tussen de systemen Het uitpluizen van technische groothandel Doehetzelf dankzij onze technische bijstand kan je de sanitaire leidingen en afvoeren perfect zelf installeren. Je spaart er heel wat plaatsingskosten mee uit. Je krijgt van ons een gedetailleerd plan met vermelding van alle leidingen en afvoeren en we leveren alle vereiste materialen. Bij vragen kan je on.