Menu Sluiten

Warmeluchtgeneratoren

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Zware Gewichten Verplaatsen – Zware Gewichten Tillen – Heffen – Hijsen – Takel – 

Wenst u meer info over warmeluchtgeneratoren kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | generatoren voor warme lucht

Bouw | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Warmeluchtgeneratoren

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation over beltherm ons aanbod projecten nieuws jobs contact beltherm specialist in luchtbehandeling beltherm bevindt zich sinds in het brandpunt van de markt. In de beginjaren lag het accent vooral op de bouw van warmeluchtgeneratoren olie en gasbranders en radiatoren. Tegenwoordig leggen we ons toe op luchtbehandeling in al zijn facetten. Voor het vervaardigen van de luchtkanalen heeft beltherm de jongste jaren aanzienlijk genvesteerd in zijn productieproces. Het bedrijfsgebouw in zedelgem laat toe om de productie zo rationeel mogelijk te laten verlopen. Naast de vestiging van zedelgem heeft beltherm ook een vestiging in gavere warmeluchtgeneratoren binnen uw budget Uit beide vestigingen vertrekken montageploeg.

referenties ons steeds groeiende kantenbestand binnen de industrie getuigt van perfecte kwaliteitszorg en urenservice waarvoor wij garant staan. Deze foto s illustreren enkele van onze talrijke installaties waaruit blijkt dat wij in alle markten thuis zijn. Gasluchtverhitter gemonteerd aan betonnen dakstructuur gasluchtverhitter gemonteerd aan staalstructuur. Schoorsteen muurdoorvoer. Centrifugale gasluchtverhitter voor poortverwarming centrifugale gasluchtverhitter voor poortverwarming directgestookte luchtstroombrander voor poortverwarming. Warmeluchtgenerator verbonden met luchtkanalen centrifugale gasluchtverhitter verbonden met spiraalkokers voorzien van inductieroosters warmeluchtgen.

Kennisgeving over Warmeluchtgeneratoren

catalogus onze diensten toegangsmap sitemap contact catalogus gt gestuwde warme lucht gt ophangbare aerothermen aero aerothermen voor aangeblazen vlambrander mazout ou gaz interesse in dit gamma produkten contacteer ons algemene informatie. Wij hebben een reeks ophangbare aerothermen ontworpen die zowel met een mazoutbrander als met een gasbrander met aangeblazen vlam kunnen uitgerust worden. Zij hebben uitstekende technische karakteristieken en zijn daarenboven heel compact. Wij stellen zes modellen met een laquo courant raquo vermogen voor waarvan de afmetingen en vooral het geringe gewicht een gemakkelijke installatie toelaten. De verbrandingskamer bestaat uit inox staal en de buizenwarmtewisselaar uit vuurvast staal deze eigenschap is reeds voor de warmeluchtgeneratoren zeldzaam en dus bij ons weten uniek voor ophangbare toestellen Belangstelling i n warmeluchtgeneratoren Het is dank zij deze eigenschappen dat wij een hoge warmtewisseling bekomen per m waardoor een zeer compact en doeltreffend toestel verkregen wordt. .