Menu Sluiten

Zware Gewichten Tillen

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Zware Gewichten Verplaatsen – Zware Gewichten Tillen – Heffen – Hijsen – Takel – 

Wenst u meer info over zware gewichten tillen kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | tillen van zware gewichten

Heffen En Hijsen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zware gewichten tillen

up hoofdpagina nieuws en evenementen over ons avant magazine tweedehands webshop dienst na verkoop knikladers serie serie serie serie serie serie rserie eserie bekijk alle knikladers aanbouwwerktuigen goederenbehandeling terreinonderhoud tuin en park groenvoorziening graaf en bouwwerken landbouw power packs handgereedschap bosbeheer opties bekijk alle aanbouwwerktuigen opties serie serie serie serie serie serie rserie eserie bekijk alle opties leguan klanten terreinaanleg terrein onderhoud landbouw bouw amp afbraakwerken verhuur industrie doehetzelf avantklantervaringen bekijk alle klanten contactinfolanguage hoofdpagina nieuws en evenementen over ons avant magazine tweedehands websh.

nieuws het laatste nieuws betreffende onze organisaties vindt u op facebook quotcamso sprlquot organisatie van september the big one correctie de pcr test mag uur oud zijn en niet zoals eerder vermeld programma onderaan deze tekst deg wie mag er binnen de personen welke een covid safe pass vaccinatiebewijs hebben dit is het bewijs dat ze maal gevaccineerd zijn sedert minimum dagen. de personen welke een negatieve pcr test testbewijs hebben van niet ouder dan uur zware gewichten tillen binnen ieders budget Zoals ik het begrepen heb heeft iedereen in belgie recht op gratis pcr test tot eind september. de personen welke een sneltest hebben welke niet ouder is dan uur de personen welke een officieel document hebben dat ze covid hebben gehad welke niet ouder is dan maanden herstelbewijs. kinderen tot en met jaar mogen zo binnen en hoeven geen test te hebben. Paspoort meebrengen zeer belangrijk het is het moment van het bekomen van het resultaat van de test dat telt voor de of uur. Niet het moment van de test zelf. ook zeer belangrijk paspoort en het covid bewijs qr code.

Kennisbank over Zware gewichten tillen

home mvo over ons onze tomaten nieuws contacteer ons nl fr mvo home gt mvo onze mensen onze mensen tomato masters tracht om zoveel mogelijk mensen uit kansengroepen een duurzame tewerkstelling te garanderen met veel aandacht voor opleiding en begeleiding. In dat opzicht werken er momenteel verschillende nationaliteiten bij tomato masters. In drukke periodes komen seizoensarbeiders ons vast team van medewerkers versterken. Ergonomie bij het telen en verpakken van tomaten komt veel handwerk kijken. Dat werk proberen we voor onze medewerkers zo aangenaam en ergonomisch mogelijk te maken we automatiseren de processen daarom zoveel mogelijk met o.a. Automatische oogstwagens en bladsnijders met automatische karren die in de hoogte verstelbaar zijn. Zo hoeven onze medewerkers geen zware gewichten op te tillen en werken ze altijd op de juiste hoogte Wat omvat zware gewichten tillen Verder hangen onze teeltgoten op een hoogte van m om een goede ergonomische werkhouding te verzekeren. Al onze onderhoudswagens zij.