Menu Sluiten

Maatwerk Zijladers

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

De specialist in verkoop en verhuur van heftrucks en magazijntrucks

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische verdeler van A-merkheftrucks, met het ruimste gamma in de markt. Samen met u zoeken we naar de meest geschikte oplossing voor uw specifieke noden in interne goederenbehandeling. Bovendien kunt u rekenen op ons service- en supportnetwerk van 125 techniekers, waar ook in Belgiƫ.

Onze producten en diensten:

Ontdek onze toegevoegde waarde

Om de klanten effectief de meest gepaste oplossing te kunnen aanbieden werkt B-CLOSE samen met verschillende specialisten in interne goederenbehandeling. Elk van deze merken hebben exclusief voor B-CLOSE gekozen om hun producten op de Belgische markt te verdelen. Zowel voor de verkoop van nieuwe toestellen als voor de dienst-na-verkoop.

Met het grootste leveringsgamma in de markt en een landelijk dekkend service- en supportnetwerk biedt B-CLOSE met meer dan 200 medewerkers oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van goederenbehandeling.

More info

tags: Zijladers – Expert Zijladers – Aanbeveling Zijladers – Verdelers Zijladers – Mobiele Liften – 

Wenst u meer info over maatwerk zijladers kijk dan vlug op https://www.b-close.be/nl/ | Maatwerk Zijladers


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatwerk zijladers

NO AI

naar hoofdcontent verkoop elektrische heftruck diesel amp lpg heftrucks zware heftrucks ruwterreinheftrucks handpallettrucks stapelaars hoogwerkers zijladers veeg en schrobmachines trekkers verreikers reachtrucks verhuur elektrische heftruck diesel amp lpg heftrucks zware heftrucks ruwterreinheftrucks handpallettrucks stapelaars hoogwerkers veeg en schrobmachines verreikers keuzehulp tweedehands veegmachines hoogwerker electroheftruck dieselheftruck ruwterreintruck gasheftruck stapelaar schrob zuigmachine palletwagen reachtruck service direct service va keuring vervangende machine over ons contact vacatures naar hoofdcontent verkoop elektrische maatwerk zijladers binnen ieders budget heftruck diesel amp lpg heftrucks zware heftrucks ruwterreinheftrucks handpallettrucks stapelaars hoogwerkers zijladers veeg en schrobmachines trekkers verreikers reachtrucks verhuur elektrische heftruck diesel amp lpg heftrucks zware heftrucks ruwterreinheftrucks handpallettrucks stapelaars hoogwerkers veeg en schrobmachines verreikers keuzehulp tweedehands veegmachines hoogwerker electroheftruck dieselheftruck ruwterreintr.

home producten customline webshop tweedehands onderneming contact nlfren a a a onderneming historiek het bedrijf werd gesticht in met als hoofdactiviteit de verhuur de verkoop en de service van vorkheftrucks. Acd handling is sindsdien de officiele en exclusieve importeur voor de benelux van de merken omg industry omg fiora sideloaders maker omg customline ontwerp en bouw van maatwerk intern transport materiaal bada inox rvs intern transport produkten we beschikken ook over een verdeel en servicenetwerk dat belgieuml nederland en luxemburg dekt. Product dienst omschrijving de hoofdactiviteiten van onze onderneming zijn de verkoop verhuur lange of korte termijn en herstellingen van alle merken. Onderhoud en herstellingen gebeuren bij de klant zware herstellingen worden uitgevoerd in ons werkplaats. Acd handling is specialist in maatwerk en oplossingen op maat fabricatie voor de speciale toepassingen ons partners omg industry omg fiora omg custom line en bada inox rvs machines zijn sinds meer dan jaar gespecialiseerd .

Mededeling over Maatwerk zijladers

overslaan en naar de inhoud gaan menu voertuigen industrien service kennis vacatures bedrijf de nieuwe meerwegheftruck flux met contragewicht de in heftruck voor gecombineerde transport van lange goederen en pallets meer informatie afbeelding elektrische zwaarlast compact heftruck roxx manoeuvreren tot ton in de krapste ruimtes Het scala van maatwerk zijladers Meer informatie afbeelding de nieuwe sfx platformtransporter voor en to meer informatie afbeelding energiebesparing met lithiumionen langdurig kosten besparen met intelligente oplossingen voor meer informatie afbeelding onze meerwegzijlader maxx vanaf euro per maand leasen meer informatie afbeelding previous volgende maatwerk vloertransportmiddelen voor het hanteren van lange zware en volumineuze lasten als fabrikant van zijladers en speciaal geproduceerde vloertransportmiddelen voor transport van lange zware.